Magnesietvloer Woodstock

Magnesietvloer Woodstock

Een magnesietvloer van Woodstock is één van de lichtste ondervloeren en is daarmee bijzonder geschikt voor panden die geen grote gewichten kunnen dragen. De massa is 3,5kg per vierkante meter bij een dikte van 1cm. Een magnesietvloer bestaat uit magnesium en zaagsel. Behalve het lage gewicht heeft deze vloer ook een hoge slijtvastheid, en is deze vloer brandwerend!!

De Magnesietvloer van Woodstock is ook heel duurzaam zit namelijk heel veel oud hout in verwerkt!!

Het duurt maar één dag om een magnesietvloer aan te leggen. Deze vloer droogt zeer snel! Hij is minder dan een week droog!

OFFERTE MAGNESIETVLOER

Prijs magnesietvloer

Het is altijd lastig om een globale prijsindicatie te geven voor deze vloer. Dit komt doordat uw woonsituatie invloed heeft op de tijd die wij nodig hebben om een vloer bij u te leggen.  Als u ook meteen vloerverwarming, of een dekvloer wil, dan kan u misschien kwantum korting af dwingen.

Magnesietvloer Woodstock
Magnesietvloer Woodstock de beste ondervloer

Een vloer kiezen

U wilt natuurlijk ook een vloer voor over uw magnesietvloer. Bij ons kunt u kiezen uit een breed aantal vloeren, zoals parket- en laminaatvloeren. Ook verkopen wij woonbeton. Bekijk ook onze website voor meer informatie over dekvloeren. Combineer ook meteen uw vloer met vloerverwarming. Dit bespaart ruimte in uw woning, en kosten op uw energierekening. Bekijk ook onze website over vloerverwarming.

Magnesietvloer Woodstock

Een vloer van magnesiet van Woodstock is één van de lichtste ondervloeren en is daarmee bijzonder geschikt voor panden die geen grote gewichten kunnen

Warme vloeren zijn comfortabele vloeren

Zowel onder tegels als onder houten vloeren (parket) is een houtvezel isolatie erg comfortabel. De Udi strong panelen zijn in diktes te krijgen van 20, 40, 60, 80 en 100 mm

(ook als speciale onderlaag voor parket of laminaat in 5 mm dikte)

Onder tegelvloeren zijn 2 oplossingen om de kou te weren:

*  Perliet vloerisolatie evt. met vloerverwarming

*  Udi STRONG vloerisolatie evt. gecombineerd met vloerverwarming.

Houtvezel isolatie platen zijn qua vocht ook een erg goede oplossing, de vloeren worden droog en blijven droog.

Houtvezel isolatie is niet gevoelig voor muizen of ander ongedierte en is niet brand gevaarlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *