Schuimbeton als isolatie

Schuimbeton als isolatie

Vloerisolatie van schuimbeton onder kompozyt

Als u een vochtige kruip-woonruimte heeft dan is vaak de oorzaak een vochtige kruipruimte met daar boven een vocht leef ruimte heeft. Er bestaan tal van mogelijkheden om dit vocht te bestrijden, maar één daarvan is vloerisolatie met schuimbeton. Vloerisolatie met Schuimbeton geeft voordelen.Schuimbeton is een buitengewoon goede oplossing gebleken voor het tegengaan van warmteverlies en voor een betere verdeling van de warmte.

Vloerisolatie met Schuimbeton

Schuimbeton staat bekend om haar isolerende en vochtwerende werking, en kan ook goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Een laag van 30 cm onder de kompozyt floor volstaat om te voldoen aan de gewenste thermische en hygrische eigenschappen. Alleen de kruipruimte blijft niet optimaal bereikbaar. Zie Nadelen Schuimbeton

Vloerisolatie van schuimbeton is al heel lang

Sinds eind jaren ’70 wordt vloerisolatie gebruik gemaakt van schuimbeton . duizenden woningen zijn reeds met succes behandeld met schuimbetonvloer, Er is veel praktijk-en laboratoriumonderzoek uitgevoerd door onder meer Bouwcentrum, LGM-Delft, TNO-bouw en Centrilab.

ZIE SCHUIMBETONINFO>NL

Schuimbetonisolatie door Kompozyt verkocht

Wij hebben de ervaring met de toepassing van schuimbetonvloer als vloerisolatie. Een bijkomend voordeel is dat niet alleen uw vloer wordt geïsoleerd, maar deze ook kan worden ondersteund door het gebruik van schuimbetonvloer.

Meer informatie over vloerisolatie onder kompozyt?

Wilt u meer informatie over vloerisolatie of over de andere mogelijkheden met de schuimbetonvloer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 06-27379838

Schuimbeton als isolatie

Schuimbeton als isolatie
Schuimbeton als isolatie

we maken ook offerte Schuimbeton

Net als bij andere verwarmingssystemen is de grootte van de te verwarmen ruimte bepalend voor het type kachel dat gebruikt moet worden. Kompozyt vloeren zijn er dan ook in allerlei soorten. Dunne vloeren zijn makkelijker op te warmen, maar koelen ook sneller weer af. Dikke vloeren houden langer hun warmte vast. Of een dunne of dikke vloer wenselijker is, hangt helemaal af van de situatie en de wensen van de klant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *